Yin Harmoni v/ Rikke Abel-Bache

Det er igennem kosten kroppen får sin energi – sit brændstof. En balanceret kost er med til at skabe et liv i harmoni og velvære. Et liv hvor der er overskud til og mulighed for at leve det liv man ønsker. Kosten er del af ens livstil, derfor er det vigtigt at når man ønsker en ændring i sin kost, at der tages udgangspunkt i det enkelt menneske.

Der kan være forskellige årsager til at man ønsker et forløb hos en kostvejleder og som kostvejleder kan jeg støtte dig til den forandring i din kost som du ønsker. Det behøver nødvendigvis ikke være et vægttabsønske der gør du tager kontakt til en kostvejeleder. Det kan også være muligheden for at få gennemgået sin kost med henblik på at få mere energi eller sundere kost.

Jeg har en overbygning i forhold til det at være vegetar. Jeg er selv vegetar og har været dette gennem flere år. Der er ikke mange der har det speciale inden for kostvejledning.

Hos mig får du ikke formaninger om hvad der er rigtig og forkert eller flere løftede pegefingre. Du får en personlig kontakt og muligheden for støtte til at opnå ændring du måtte ønske.

Kostvejledning’s forløbe bestilles hos Buddingvej fysioterapi www.fysklinikken.dk